Un sătmărean susține că a plătit, la o stație de carburanți, pentru 102 litri de combustibil, deși rezervorul vehiculului alimentat are o capacitate de numai 65 de litri. Printr-o pățanie asemănătoare susține că a trecut și un arădean, care ar fi trebuit să plătească 64 de litri pentru a alimenta o mașină cu un rezervor de 55.

teapa benzinarie

Șoferul din Satu-Mare, indignat, a făcut cazul său public și susține că nu e primul șofer care s-a confruntat cu o astfel de problemă. În schimb, reprezentanții stației de carburanți au declarat pentru PresaSM că întreaga cantitate de combustibil a fost calculată în mod corect de către sistemul pompei. Diferența este pusă de aceștia pe seama unor acțiuni intenționate ale șoferului.

”Pompa a calculat corect consumul de combustibil. Clientul nu a fost transparent cu noi. Când a alimentat s-a poziționat într-un mod care să nu permită să vedem în ce alimentează. Nu este adevărat că a primit banii înapoi. Șoferul nici nu a stat să facem verificările de rigoare, potrivit procedurilor în vigoare. Din punctul nostru de vedere, noi nu am greșit cu nimic”, a spus reprezentantul stației de carburanți pentru PresaSM.

În Bihor, printr-o pățanie similară susține că a trecut deputatul Adrian Todor. Acesta a fost taxat pentru 64 de litri, deși pe talonul automobilului este înscris volumul maxim al rezervorului ca fiind 54 de litri. Sesizând acest lucru, deputatul a postat pe pagina de Facebook două poze: una cu specificațiile mașinii și a doua cu pompa de alimentare.

Întrebat dacă a primit vreun răspuns de la responsabilii din benzinărie, Adrian Todor a declarat pentru aradon.ro că i s-a transmis să revină a doua zi pentru a i se prezenta buletinele metrologice.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.