Parteneriatul încheiat de Kaufland România cu Glovo reprezintă cea mai bună veste pentru cumpărătorii care vor să aibă acasă tot ce le trebuie, fără să fie nevoiți să se mai deplaseze la magazin. Începând din luna august 2019, toți cei care nu au timp sau chef să meargă la cumpărături au opțiunea de a comanda produsele preferate din magazinele Kaufland România, folosind aplicația Glovo.

kaufland livrari domiciliu glovo

Conform Adevărul.ro, clienții vor primi la adresa dorită produse alimentare sau nealimentare de pe lista de cumpărături, exclusiv din hipermarketurile Kaufland România. Serviciul de livrare rapidă este disponibil în primă fază în Bucureşti, urmând ca până la finalul acestui an să fie analizată lansarea şi în alte oraşe ale ţării.

Sortimentul disponibil în prezent cuprinde peste 1300 de articole din categoriile: legume şi fructe, carne, mezeluri şi produse congelate, lactate, brânzeturi şi ouă, cafea, pâine şi produse pentru mic-dejun, alimente de bază, dulciuri şi snacksuri, băuturi, cosmetice, produse pentru igiena personală şi produse pentru copii, produse non-alimentare şi produse de curăţenie, hrană pentru animale.

Iată pașii care trebui urmați pentru a primi acasă cumpărăturile de la Kaufland:

  • descarci aplicaţia Glovo sau intri pe site
  • îți faci cont
  • alegi ce vrei să cumperi în secţiunea Kaufland
  • plasezi comanda
  • achiţi direct din aplicaţie sau la livrare
  • primești acasă produsele marca Kaufland.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.