Odată cu începerea școlii, ies la lumină, tot mai frecvent, condițiile improprii în care sunt pregătite produsele pe care le consumă elevii. Dacă săptămâna trecută am scris despre produse de patiserie de origine dubioasă comercializate în chioșcurile de pe lângă școlile din Craiova, acum problemele vizează chiar programul „Cornul și laptele“.

cornuri mucegaite scoli

După cum informează actualdecluj.ro, o elevă din comuna Band, județul Mureș le-a arătat părinților un produs de panificație plin de mucegai, pe care îl primise la școală. La sesizarea acestora, directorul școlii a luat legătura cu firma care livrează cornurile.

Inițial, reprezentanții firmei s-au scuzat și au spus că este vorba de o întâmplare nefericită, însă inspectorii sanitari au demarat imediat o anchetă și au găsit alte produse mucegăite livrate de aceeași firmă, la o altă școală.

Comisarii de la ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) au verificat și sediul din Cluj al firmei, unde au găsit probleme grave în privința depozitării produselor: igrasie, mizerie și cioburi sparte chiar în depozitul principal.

Compania a fost amendată, iar depozitul închis pe termen nelimitat.

De ce copiii și femeile însărcinate nu ar trebui să mănânce pufuleți

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Solicitare: strategie pentru ca elevii să aibă parte de produse de calitate - YesComment

    […] produselor dubioase de patiserie comercializate lângă școlile din Craiova, precum și pe cel al cornurilor mucegăite distribuite de o firmă din Cluj. În plus, a apărut și un avertisment referitor la aparent […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.