Toți clienții care au cumpărat baveta pentru bebeluși Matvra, în culorile albastru/roșu (set de două bucăți) sunt îndemnați de IKEA să nu o mai utilizeze și să contacteze compania pentru remediere, potrivit unui comunicat de presă al firmei suedeze, citat de businessmagazin.ro.

ikea bavetica retrasa produs periculos

Conform comunicatului, accesoriul de prindere de pe bavețica Matvra se poate desprinde în cazul în care copilul trage de el, reprezentând astfel un pericol de sufocare în cazul în care produsul este înghițit. De aceea, IKEA îndeamnă toți clienții să returneze produsul, pentru o rambursare completă sau pentru a primi un produs similar. Nu este necesară o dovadă a plăţii.

Emelie Knoester, Business Area Manager la IKEA din Suedia afirmă, conform sursei citate: „siguranţa produselor reprezintă o prioritate pentru IKEA, şi tocmai de aceea am ales să rechemăm baveta pentru copii MATVRÅ, Albastru/Roşu (2 bucăţi), ca măsură de precauţie. Bavetele cu acelaşi nume, MATVRÅ, cu model fructe/legume, verde/galben, sunt sigure pentru utilizare datorită materialului şi designului diferite“.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Intersport retrage de pe piață o trotinetă ce ar putea cauza răniri - Tu faci topul companiilor din România

    […] Bavețică periculoasă pentru bebeluși, la IKEA. Produs rechemat în magazine  […]

  2. Gel de duș ce provoacă infecții, retras de la vânzare de Kaufland – Tu faci topul companiilor din România

    […] Bavețică periculoasă pentru bebeluși, la IKEA. Produs rechemat în magazine […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.