Forever 21, unul dintre cele mai cunoscute branduri de îmbrăcăminte pentru adolescenți, a depus cerere pentru a intra în Parlament. În România, Forever 21 este prezent în București, în centrele comerciale Park Lake și Sun Plaza.

faliment forever 21

Conform forbes.ro, s-a luat deja decizia de a se închide mai mult de 350 dintre cele peste 800 de magazine pe care brandul le deține în întreaga lume. Cele mai multe dintre acestea se află în Europa și Asia.

Compania americană a fost întemeiată în 1994 de omul de afaceri de origine coreeană Do Won Chang. Împreună cu soția sa, acesta deține o avere estimată la aproximativ 3 miliarde dolari.

Forever 21 are sediul la Los Angeles și e cunoscut pentru prețurile atractive. Compania vine haine pentru femei, bărbați și copii, dar și accesorii, produse de înfrumusețare și de casă.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.