Pe 14 noiembrie 2019 va fi inaugurat, la Sibiu, un nou mall, care dispune de o suprafață închiriabilă de 42 200 de metri pătrați. În plus, este prima dată în România când un hypermarket Kaufland este amplasat în incinta unui centru comercial.

promenada sibiu mall

Investiția în mall-ul Promenada Sibiu (fost Festival) se ridică la 100 de milioane de euro și aparține fondului NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est.

Dorinel Udma, Asset Manager NEPI Rockcastle, a declarat pentru zf.ro: „Investiţia în Promenada Sibiu este una dintre cele mai mari pe care NEPI Rockcastle le-a făcut până acum în România, în afara Bucureştiului. Am investit nu doar financiar, dar şi experienţa acumulată din celelalte centre comerciale dezvoltate şi administrate de noi şi suntem siguri că peisajul comercial va fi reinventat şi redesenat odată cu inaugurarea din noiembrie, atât prin branduri premium, dar şi printr-un design unic în regiune. Avem primul Hypermarket Kaufland amplasat într-un centru comercial, primul multiplex cinematografic Cinegold din regiune, dar şi o terasă cu o privelişte spectaculoasă“.

NEPI Rockcastle a anunțat, recent, și data oficială pentru inaugurarea unui alt mall, Shopping City Târgu-Mureș, pentru luna martie 2020.

 

Patru malluri se deschid sau se extind până la sfârșitul anului, la Sibiu, Balorești, Craiova și Zalău

Se construiește cel mai mare mall din Moldova – cifre impresionante 

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.