Magazinele Leroy Merlin retrag de la vânzare și recheamă de la cei care l-au cumpărat deja un radiator digital. Este vorba de produsul Radiator digital 2000W Equation, la care producătorul a constatat că există risc de eletrocutare sau de șoc electric la atingerea componentelor metalice.

radiator leroy merlin

„Dacă aţi cumpărat acest produs din LEROY MERLIN, vă rog să acordaţi o atenţie maximă acestei informaţii.

Producătorul a constatat că există pentru consumator un risc la atingerea parţilor metalice. Când produsul este atins, consumatorul se poate electrocuta sau poate suferi un şoc electric.

Totodată, sistemul de siguranţă al panoului electric este inadecvat şi nu funcționează corespunzător, cablurile interne încălzindu-se putând provoca un incendiu.

Leroy Merlin Romania SRL roagă toţi clienţii care au achiziţionat acest produs să îl returneze în oricare dintre magazinele Leroy Merlin din România, urmând să primească contravaloarea produsului la simpla prezentare a acestuia în magazin.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele cauzate de această rechemare, demersul nostru fiind realizat în spiritul asigurării calităţii şi siguranţei produselor comercializate în magazinele Leroy Merlin.“

 

Intersport retrage de pe piață o trotinetă ce ar putea cauza răniri 

Gel de duș ce provoacă infecții, retras de la vânzare de Kaufland 

Bavețică periculoasă pentru bebeluși, la IKEA. Produs rechemat în magazine 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.