Cea mai mare parfumerie din România a fost deschisă la Timișoara de Douglas, unul dintre cei mai importanți retaileri de produse de frumusețe premium din Europa.

douglas timisoara cea mai mare parfumerie din romania

Noul magazin Douglas, deschis în Iulius Town Timișoara, are o suprafață de 600 de metri pătrați și vrea să le ofere consumatorilor ocazia de a experimenta frumusețea într-un mod holistic, prin comercializarea de produse, dar și prin oferirea unor sfaturi de frumusețe și tratamente de înfrumusețare.

Primul magazin Douglas din Timișoara fusese deschis în anul 2011 în Iulius Mall. Odată cu transformarea centrului comercial într-un proiect de regenerare urbană, cu numele Iulius Town, compania a extins suprafața și a implementat cel mai modern concept de magazin al său.

În noul magazin din Timișoara, Douglas va prezenta, în exclusivitate în România, produsele brandurilor iconice Kevyn Aucoin, Giorgio Armani Beauty, The Balm. Magazinul include și o prezentare personalizată a celor de la M∙A∙C. O altă premieră pentru Romania este lansarea produselor de îngrijire Neal’s Yard, brand care se alătură unei categorii de îngrijire care mai cuprinde branduri precum Rituals, The Ordinary, Mario Bădescu, Missha, Neogen sau Sensai.

Douglas a intrat pe piața românească în 2007 și operează 27 de magazine în 14 orașe din România, precum și un magazin online. Până la finalul anului 2019, Douglas România are în plan deschiderea a încă trei parfumerii: în Sibiu Promenada (Festival Shopping Centrum), în Brăila Mall și în Suceava Iulius Mall.

Douglas este prezentă în 26 de ţări europene și are un portofoliu de circa 50 000 de produse de înaltă calitate de la peste 650 de branduri de parfumerie, produse cosmetice decorative şi produse de îngrijire a pielii.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.