Vineri, 15 noiembrie, lanțul de cafenele Starbucks va inaugura la Suceava prima cafenea de acest tip din nord-estul României. Starbucks va fi prezent la parterul Iulius Mall Suceava, pe o suprafață de 210 metri patrati.

starbucks suceava

„Prin această nouă cafenea facem un pas înainte în dezvoltarea rețelei noastre în zona Moldovei. Cu această nouă locație, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 48“ a declarat Karol Zuradzki, director regional al rețelei de cafenele pentru Romania, Bulgaria si Serbia.

Starbucks este cel mai mare lanț de cafenele din lume. În noiembrie 2008, Starbucks Coffee Company număra peste 30 000 de locații în întreaga lume, fiind în același timp lider mondial în prăjirea cafelei și vânzarea cu amănuntul. Î

În plus față de cafeaua măcinată și de băuturile de tip espresso, localurile Starbucks servesc și ceai și băuturi îmbuteliate, precum și produse de foietaj și sandwich-uri gata preparate.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

 

Lasă un răspuns

  1. Se scumpește cafeaua? Tendințe pe piețele internaționale – YesComment

    […] Inaugurarea primului Starbucks din nord-estul României  […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.