Deși se așteptau la un număr record de cumpărături făcute de români cu ocazia Black Friday 2019, operatorii de plăți online din România tot au avut probleme, deoarece valoarea și numărul cumpărăturilor au depășit prognozele.

black friday 2019 emag

Astfel, rețeaua celui mai mare procesator online, PayU, nu a făcut față cererii extrem de mari. Pentru a evita blocarea infrastructurii de plăți, PayU a trebuit să ia decizia de a limita numărul de tranzacții procesate la 700 pe minut. Asta după ce, la începutul zilei, s-a ajuns la un record de 2 000 de plăți pe minut, ceea ce înseamnă mai mult de 60 de tranzacții pe secundă!

Vineri, cei mai mari comercianți au înregistrat vânzări de 500 de milioane de lei  în mai puțin de 24 de ore. Numai eMAG a vândut peste 1 milion de produse. Românii au cumpărat televizoare, laptop-uri, telefoane, dar și electrocasnice mici și frigidere.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.