Suntem tot mai aproape de momentul în care vor apărea primele automobile Dacia hibride sau cu motor exclusiv electric. Acesta este anunțul lui Christophe Dridi, preşedintele şi directorul general al Automobile Dacia, citat de zf.ro.

dacia hibrid si electric

Acesta a declarat: „La Dacia vom avea hibride şi vom avea maşini electrice cu siguranţă. Întrebarea este când, nu dacă. Acum în aceasta fază, chiar dacă am şti data, tot nu am putea comunica această informaţie. Avem hibride la Renault. Clio V proaspăt lansat va avea o versiune hibridă. Atunci când platformele sunt similare sau comune, este uşor să copiezi tehnologie de la un model la altul“.

Până la lansarea automobilelor hibride și electrice, Dacia a lansat chiar în această lună, pe piața românească, noile versiuni Logan Stepway. Modelul, care are în exclusivitate culoarea Bleu Azurite, este disponibil în trei variante de motorizare: benzină TCe 90, Blue dCi 75 si Blue dCi 95.

Logan Stepway poate fi comandat începând din 14 noiembrie 2019, în exclusivitate prin intermediul platformei de vânzări online (https://vanzari.dacia.ro/). Din luna decembrie, modelul va fi disponibil și în rețeaua Dacia din întreaga țară.

Prețurile sunt cuprinse între 10.250 Euro (TVA inclus) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, și 12.150 Euro, pentru varianta Blue dCi 95.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Dacia Duster, pe primul loc în Europa în topul SUV-urilor mici – YesComment

    […] altă ordine de idei, Christophe Dridi, preşedintele şi directorul general al Automobile Dacia a anunțat chiar în această săptămână că ne aflăm tot mai aproape de momentul în care vor apărea […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.