Publicația financiară britanică The Banker a oferit premiul pentru Banca Anului în 2019 în România. Câștigător este UniCredit, a patra cea mai mare bancă din țară, după active. UniCredit mai primise acest premiu în urmă cu doi ani, în 2017. Anul trecut, premiul fusese câștigat de BRD.

unicredit banca anului in romania 2019

„Suntem mândri că The Banker a recunoscut, pentru a doua oară, eforturile noastre de a răspunde prompt nevoilor clienţilor. Poziţia puternică pe care UniCredit Bank o are atât în segmentul de corporate, cât şi în cel de retail este rezultatul ambiţiei noastre de a le oferi cea mai bună experienţă bancară, produsele şi serviciile care contează cu adevărat pentru ei“ a declarat Răsvan Radu, CEO UniCredit Bank România, citat de zf.ro.

The Banker este o publicație lunară de afaceri financiare internaționale, de limbă engleză, deținută de The Financial Times Ltd. și editată la Londra.

 

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns