Inspectorii de la Protecția Consumatorilor se țin de cuvânt și – așa cum au anunțat încă de la începutul acestei luni – fac controale în târguri de Crăciun și în magazinele ce vând produse cumpărate masiv în această perioadă, precum jucării sau articole artizanale.

targ craciun nereguli mancare

Iar descoperirile unor practici dubioase ale comercianților nu întârzie să apară, așa cum s-a întâmplat și la târgul de Crăciun din Constanța.

Aici, s-a descoperit că unii comercianți pregăteau direct pe trotuar mâncarea ce urma să fie servită vizitatorilor. De asemenea, ustensilele de bucătărie folosite la pregătirea mâncării erau spălate în condiții total improprii, într-un lighean.

Ca urmare a acestor constatări, activitatea a trei comercianți a fost suspendată temporar, iar peste 300 de kilograme de alimente depozitate în condiții improprii au fost confiscate. Au fost aplicate și amenzi, în valoare totală de 18 000 de lei.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.