Controalele organizate de Protecția Consumatorilor scot la iveală tot mai multe nereguli, în târgurile de Crăciun organizate în întreaga țară. După scandalul de la Constanța, cu mâncarea pregătită direct pe trotuar și cu ustensilele spălate într-un lighean, descoperiri chiar mai spectaculoase au fost făcute la Târgul de Crăciun din Baia Mare.

bormasina pentru framantat targ craciun baia mare

Aici, un comerciant a fost filmat în timp ce învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină, într-o găleată, pe jos.

Dacian Manoliu, șeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Maramureş, a declarat: „Ne-am autosezizat, dar am şi fost sesizaţi despre situaţia de la Târgul de Crăciun Baia Mare. Ar fi fost vorba despre un comerciant care învârtea aluatul pentru plăcinte cu o bormaşină, într-o găleată aflată pe podea. Urmează să facem un control în zonă şi să luăm măsuri. Ne vom ocupa de acest caz. Am mai avut anul trecut un caz similar şi am aplicat o amendă“.

Puteți vedea, mai jos, filmarea cu aluatul pregătit cu bormașina, în găleată:

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.