Reţeaua de centre de fitness World Class a deschis un club în complexul Iulius Town din Timişoara, acesta devenind astfel cel mai mare centru de fitness din România.

world class timisoara fitness

World Class exista în Iulius Mall din Timişoara încă din anul 2006. Acum, odată cu integrarea mall-ului în proiectul mixt Iulius Town, s-a extins şi clubul, care se întinde acum pe o suprafaţă de 3 400 de metri pătraţi.

În clubul din Timişoara există piscină semi-olimpică de 25 de metri, o zonă crossfit, studiouri de ciclism şi aerobic. Clubul este dotat cu cele mai noi echipamente de fitness de la Technogym, lider mondial în soluții de fitness bazate pe tehnologie și furnizor oficial al Jocurilor Olimpice.

„Noul club health & fitness World Class va fi unul dintre cele mai moderne şi vibrante centre de sănătate și fitness din România. În Timișoara am găsit un mediu perfect, un oraș efervescent cu unul dintre cele mai moderne mall-uri, zone de divertisment și locuri de muncă, ce adună oameni cu interes deosebit față de tehnologie și stilul de viață sănătos. Am ales proiectul Openville pentru că este cel mai mare centru de lifestyle din vest și i-am văzut potențialul de a ne ajuta să continuăm misiunea noastră de a inspira și de a motiva tot mai mulți români să fie mai activi mai des, pentru a trăi un stil de viață sănătos. Locația strategică ne ajută să fim mai aproape de casa și locul de muncă al oamenilor din Timișoara”“, a spus Kent Orrgren, CEO al World Class.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns