Un sătmărean care a făcut cumpărături în supermaketul din mall-ull Shopping City s-a confruntat cu una dintre surprizele neplăcute despre care se vorbește frecvent în România: diferența înrre prețul afișat la raft și cel care trebuie plătit la casă.

pret raft pret casa modificat

În acest caz, semnalat de site-ul local presasm.ro, clientul a cumpărat mandarine, în cantitate de 2,492 kilograme, cu un preț de 3,99 de lei pe kilogram. Când a cântărit produsele, a rezultat un preț total de 9,94 de lei.

Toate bune și frumoase, până la casă. Ajuns aici, a aflat că, de fapt, prețul kilogramului de mandarine este de 5,49 de lei pe kilogram, el trebuind să plătească, așadar, o sumă totală de 13,68 de lei, mai mare cu aproape 40% decât prețul afișat la raft.

Cu o situație similară s-a confruntat un timișorean, în luna octombrie. În acel caz, prezentat la momentul respectiv de yescomment.ro, prețul conopidei a sărit brusc, pe drumul de la raft la casă, de la 4,99 de lei la 5,99 de lei pentru un kilogram.

Tot în această toamnă, de data aceasta la Cluj-Napoca, trei magazine Carrefour au fost închise din cauza mai multor nereguli, printre care și diferențele existente între prețurile expuse la raft și cele reale, pentru care se plătește la casă. YesComment v-a semnalat acest caz aici 

 

 

 

Lasă un răspuns