Turismul de iarnă a crescut, în sezonul rece 2018-2019, în 25 din cele 27 de state din Uniunea Europeană, cea mai mare creștere comparativ cu anul interior fiind înregistrată chiar în țara noastră (cifre mai bune cu 8,6%).

turism iarna romania

După România, turismul a înregistrat creșteri considerabile și în Croația (cu 7,4%) și în Polonia (cu, 7,3%). La polul opus se află, conform datelor oferite de Eurostat, Oficiul European de Statistică, Grecia și Malta. În Grecia, turismul hibernal a scăzut cu 8,3%, iar în Malta cu 3,5%.

Deși înregistrează astfel de creșteri susținute, România se află încă departe de topul listei. Cele mai populare destinații din Uniunea Europeană pentru toți turiștii din lume care au călătorit în afara țării de reședință în sezonul de iarnă 2018-2019 au fost Spania, Italia, Marea Britanie, Austria, Germania și Franța.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.