Reprezentații companiei Disney au anunțat că Disney+, platforma video a grupului, îşi devansează cu o săptămână data de lansare în Franţa, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Spania, Italia, Elveţia şi Austria, unde va deveni operaţională pe 24 martie.

dinsey+ romania

The Walt Disney Company France a anunțat deja că preţul abonamentului va fi de 6,99 euro pe lună sau 69,99 euro pe an.

Din vara acestui an, serviciul va deveni operaţional şi în alte ţări europene, printre care Portugalia, Belgia și ţările scandinave.

Disney+ s-a lansat la jumătatea lunii noiembrie 2019 în SUA, Canada şi Olanda, unde a reuşit să strângă 10 milioane de abonaţi în 24 de ore. Serviciul video a fost ulterior extins în Noua Zeelandă, Australia şi Puerto Rico, astfel că a ajuns deja la câteva zeci de milioane de abonaţi.

Noua platformă oferă filme şi seriale TV originale create de studiourile din cadrul grupului, inclusiv de Disney, Pixar şi Marvel, dar şi producţiile incluse în universul francizei „Star Wars“. De asemenea, Disney+ va difuza în regim de exclusivitate filmele ce vor fi lansate de Walt Disney Studios începând din 2020.

Noul serviciu a fost creat de grupul Disney pentru a concura cu ceilalţi giganţi ai industriei de streaming, Netflix, Amazon Prime Video şi Apple TV+.

În România și restul țărilor din Europa Centrală și de Est, Disney+ va fi lansat, cel mai probabil, în 2021.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Peste 15 milioane de noi abonați în doar 10 zile – creștere impresionantă, pentru rivalul Netflix – YesComment

    […] vedea aici detalii despre expansiunea Dinsey+ în diferite […]