Clienții Telekom România vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar, începând cu data de 1 martie 2020. Este a treia oară în mai puțin de un an când grupul Telekom România, format din fostele companii Cosmote și Romtelecom, își mărește prețurile.

numere portate romania

Conform datelor oferite de companie, pentru clienţii rezidenţiali, preţul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV şi voce) şi pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclus), adică 0,42 de euro (TVA inclus). Toţi clienţii rezidenţiali vor fi informaţi cu privire la aceste modificări, atât prin canale de informare electronice, cât şi prin intermediul notificărilor transmise prin serviciile de curierat.

Această ajustare nu se aplică preţurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania.

În ceea ce privește justificările pentru această nouă scumpire, companie vorbește despre „creşterea costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicaţii“ precum și despre necesitatea de „a asigura în continuare viabilitatea economică“.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns