Isuzu Rom Auto SRL anunță că sunt probleme pentru o parte dintre autoturismele Isuzu D-MAX, motiv pentru care acestea sunt rechemate în servide. Modelul afectat este D-MAX, an fabricaţie 2018 și 2019.

isuzu d max rechemare in service

Astfel,  la autoturismele afectate poate apărea o rupere a bucșei de prindere a arcului de tip lamelar (3 lamele) care se sparge în zona de prindere a bucşei în timpul rulării, iar frâna de parcare poate fi aplicată neaşteptat, deoarece cablul frânei de parcare poate fi tras de carcasa punţii spate, rămasă fără suport în unele cazuri.

Nu au fost înregistrate astfel de cazuri în Romania, până în acest moment.

Vor fi trimise scrisori proprietarilor pentru a-i informa despre această campanie și pentru a prezenta autovehiculul la cel mai apropiat dealer autorizat ISUZU DMAX pentru înlocuirea gratuită a setului de arcuri lamelare spate îmbunătățit și a kit-ului de cabluri frână de siguranță. Durata de lucru este de aproximativ 3 ore. Campania a fost lansata la data de 27 ianuarie 2020, valabilitatea ei fiind de 8 ani.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.