Patronul magazinului care a refuzat să servească o asistentă medicală din Galați, pe motiv că aceasta tratează pacienți infectați cu coronavirus, a primit o amendă în valoare de 10 000 de lei, conform Digi 24.

asistenta medicala data afara din magazin

Reprezentanții  Inspectoratului de Poliție al Județului Galați (IPJ Galați) declaraseră că fac cercetări în acest sens:

Ca urmare a sesizării femeii, IPJ Galaţi face verificări cu privire la refuzul nejustificat al vânzării mărfurilor sau al prestării de servicii, fapt prevăzut drept contravenţie la art. 1 al Legii 12/1990 şi care se pedepseşte cu amendă cuprinsă între 2 000 şi 20 000 de lei“.



Totul a pornit de la o postare pe Facebook a unei asistente care lucrează la Spitalul de Boli Infecțioase Galați și care a povestit în felul următor cum este respinsă atât de vecini, cât și de către patronul magazinului din bloc:

Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut intampla doar pentru simplul fapt ca lucrez la Spitalul Boli Infectioase Galati. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi – au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi – au trimis politia acasa… M – au dat afara din magazinul blocului doar pentru ca lucrez la Spitalul Boli Infectioase.!!!!

Ce sa inteleg…. E discriminare????

Postarea a devenit virală pe Facebook, având în acest moment 4 800 de like-uri, 390 de comentarii și fiind împărtășită de 5 200 de persoane.

Reprezentanții Ministerului Apărării Naționale au ținut să compenseze gesturile incalificabile ale vecinilor, oferindu-i flori asistentei medicale.

 

Aici poți să povestești experiențele pe care le-au avut tu în supermarketurile din România.

 

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns

  1. Melnic Carmen

    Acel magazin ar trebui închis pentru acest gest urat din partea lor

  2. Violențe într-un magazin din județul Galați, după furtul unei perechi de ochelari – YesComment

    […] Galați: Amendă usturătoare pentru magazinul care a refuzat să servească o asistentă medicală […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.