Kaufland România a anunțat că va oferi sprijin medicilor din România care se luptă cu virusul COVID-19 și le va pune la dispoziție mese calde gratuite.

 

Retailerul va dona alimente necesare pentru prepararea a 6.000 de meniuri, timp de o lună, în cadrul inițiativei #Acum, lansată de restaurantul Kané – New Romanian Cuisine, devenit temporar bucătărie comunitară.

Astfel, organizatorii proiectului și reprezentanții Kaufland vor colabora pentru a reuși să servească zilnic mâncare gratuită personalului medical care lucrează în spitalele din București. Totodată, și persoanele în vârstă, fără ajutor, vor putea beneficia de un prânz cald în cadrul acestui proiect umanitar.



Meniul oferit va cuprinde supă, fel principal și desert, fiind preparat de un bucătar profesionist din cadrul restaurantului colaborator. În acord cu deciziile luate de autorități, măsurile de igienă vor fi respectate în întregime.

Mesele gratuite vor fi livrate către Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş, Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu şi Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

De asemenea, voluntarii mai multor asociații se vor ocupa de livrarea la domiciliu pentru persoanele în vârstă rămase fără ajutor și care nu se pot deplasa în această perioadă.

Concurs cu premii în bani pe site-ul nostru. Află cum poți să câștigi!



Lasă un răspuns

  1. Melnic Carmen

    De ce numai în București???

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.