Sibiul este primul oraș din România unde a apărut un automat stradal de la care se pot cumpăra măști, mănuși , ochelari de protecție și geluri dezinfectante.

sibiu masti
El a fost instalat în Piața Cibin, cea mai mare piață agroalimentară din oraș, de către o firmă sibiană care are experiență de câțiva ani în livrarea unor asemenea aparate.
Aparatul este dotat cu măști chirurgicale, la prețul de 3,5 lei bucată, măști cu protecție ridicată FFP2, la prețul de 20 de lei bucată, ochelari de protecție cu 15 lei, gel dezinfectant de 500 ml, la prețul de 25 de lei, sau unul mic de doar 40 ml la 10 lei.

 

De asemenea cumpărătorul poate alege și seturi de produse de protecție, cum ar fi kitul care conține o mască și două perechi de mănuși, la prețul de 5 lei, sau setul cu două măști și patru perechi de mănuși la prețul de 10 lei.
Mai multe instituții publice și companii din țară s-au arătat interesate să achiziționeze astfel de automate, cum ar fi aeroporturile din Sibiu, București, Constanța și Suceava, Muzeul Astra din Sibiu, mall-uri, cabinete medicale și companii industriale.

 

Lasă un răspuns

  1. Romeo

    Pe când și în Botoșani?