Clienții CEC Bank, persoane fizice, își pot plăti taxele și impozitele pentru terenuri, clădiri și autoturisme direct cu serviciul CEC Bank Mobile Banking.


Dacă aceste datoriile către stat vor fi achitate până pe 30 iunie 2020, plătitorii se vor bucura și de o reducere de până la 10% a sumelor de plată.
Pentru activarea noii funcționalități, clienții trebuie doar să-și actualizeze aplicația CEC Bank Mobile Banking din App Store sau din Google Play. După integrarea cu ghișeul.ro, sumele datorate sunt afișate și pot fi plătite cu doar câteva click-uri.

 

 

Dacă nu ești client CEC Bank, pentru a beneficia de oportunitatea oferită de bancă, dar și de multe alte beneficii poți să devii online client CEC Bank. Cei interesați pot intra pe site-ul băncii, în secțiunea CEC_IN, să urmeaze câțiva pași simpli și vor primi imediat Pachetul Bun Venit! destinat persoanelor fizice. Acesta conține cont curent în lei, card de debit Visa în lei și serviciul Mobile Banking.
Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent peste 2 milioane de clienţi și peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale.

 

 

Lasă un răspuns