La peste două săptămâni după pierderea unui plic cu 30 000 de euro într-un supermarket din Timișoara, a apărut, în sfârșit, posesorul banilor! Acesta le-a spus polițiștilor că nu s-a grăbit să-i recupereze, deoarece știa că banii sunt în siguranță, la Poliție, de unde nu au cum să dispară.

kaufland timisoara bani pierduti

El a adus documente doveditoare pentru suma de bani respectivă, prin care demonstrează că a retras suma de 30 000 de euro din bancă exact în ziua în care i-a pierdut în magazinul Kaufland,

Polițiștii l-au căutat mai multe zile pe cel care pierduse banii, fără vreun rezultat. Acesta apărea pe camerele e de supraveghere ale magazinului, dar nu a putut fi identificat din cauză că purta mască.

Între timp, la Inspectoratul de Politie Timiș au sunat doi bărbați, unul din Caraș Severin și celălalt din Iași, fiecare susținând că banii îi aparțin. Când oamenii legii le-au pus întrebări suplimentare, nu au știut ce să răspundă și au închis telefonul.

Cum au fost pierduți banii – Video

Deoarece nu cumpărase nimic din magazin, proprietarul nu a stat la coadă la case, ci s-a strecurat printre barele care direcționează clienții spre ieșire, pe lângă barele de marcat. Exact în acest moment i-au căzut banii din buzunar.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum, la câteva secunde după ce i-au căzut banii, un alt client a trecut cu căruciorul peste plicul în care se aflau cei 30 000 de euro. Apoi, imediat, o angajată a magazinului a ridicat plicul și a alergat după client, fără să îl ajungă din urmă sau să reușească să îi atragă atenția în vreun fel.

Vrei să comentezi despre supermarketurile din România? O poți face AICI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.