TAROM a anunțat că, începând din luna iulie, va introduce zboruri pe noi rute interne, care le vor permite locuitorilor din vestul României să ajungă la mare în mai puțin de o oră.

TAROM avion

Noile rute operate de TAROM vor fi:

  • Timișoara – Constanța și Constanța – Timișoara;
  • Oradea – Constanța și Constanța – Oradea;
  • Cluj Napoca – Constanța și Constanța – Cluj Napoca.

Decizia a fost luată în contextul în care, conform unor statistici elaborate de mai multe asociații de promovare a turismului, 80% dintre românii care vor merge în concediu în acest an vor prefera destinații interne.

George Barbu, directorul general TAROM, a declarat:

Acum, că restricțiile încep să se ridice, ne reluăm activitatea și facem ce știm mai bine, conectăm România, intern și internațional. Ne bucurăm să putem oferi o alternativă sigură și rapidă călătoriilor cu mașina sau trenul pe distanțe lungi, pentru românii care merg anul acesta în vacanță, în țară.

Dacă distanța de la Timișoara până pe litoral se parcurge cu autoturismul în aproximativ nouă ore, cu avionul, același drum, durează doar o oră, în condițiile de siguranță incomparabile. Știu că mulți români așteptau introducerea acestor rute și sunt convins că, având această facilitate, mulți dintre noi vom redescoperi România și vom contribui la susținerea turismului autohton.

Semnalele de solidaritate cu business-urile românești, pe care le primim tot mai des, încep să ne redea optimismul și încrederea că împreună putem depăși perioada grea prin care am trecut“.

Orarul zborurilor şi tarifele vor fi comunicate în cel mai scurt timp.

 

Concurs cu premii în bani, oferite în luna iunie de site-ul nostru – Află cum poți să câștigi 

 

AICI poți să lași comentari despre aeroporturile și companiile aeriene din România

 

 

Lasă un răspuns