Un hotel de pe coasta Germaniei la Marea Nordului a decis să interzică accesul clienților obezi, din cauza îngrijorării că aceștia ar putea să distrugă mobilierul elegant, realizat de designeri de top.

hotel interzis pentru obezi

Beachhotel Sahlenburg, din orașul german Cuxhaven, a stabilit o regulă conform căreia, daci ai o greutate mai mare de 130 de kilograme, nu vei putea să te cazezi.

Motivul? Conform conducerii hotelului, citată de site-ul thelocal.de, mobila elegantă existentă în camere este prea sensibilă și nu poate să suporte greutatea niciunei persoane care cântărește mai mult de 130 de kilograme.

Angelika Hargesheimer, managerul hotelului, spune că scaunele, paturile și chiar scările nu pot suporta o greutate mai mare. Iar ea vrea să păstreze mobilă de calitate în hotel, fără să o înlocuiască cu tipurile mai grosolane de mobilă, care ar suporta orice greutate.

Managerul spune că a decis să ia această măsură în momentul în care un client mai corpolent a rupt patul dintr-o cameră a hotelului. În plus, ea afirmă că nici scaunele și nici cabinele de duș nu ar fi deloc confortabile pentru persoanele obeze.

Rămâne de văzut dacă legea îi va permite să ia această măsură, care poate fi considerată discriminatorie.

 

 

Concurs cu premii în bani, oferite în luna iunie de site-ul nostru – Află cum poți să câștigi 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.