Limba română e uneori dificilă, pentru cei care au grijă de magazinele online. Un bun exemplu e oferit de descrierea unui produs de pe site-ul maniamall.ro, unde par să se vândă produse pentru câini și pisici cu cap din metal.

animale de companie cu cap din titan

Ori titanul este un element chimic un așa-numit metal de tranziție dur, lucios și rezistent la coroziune (inclusiv față de apa de mare sau de clor), având culoare argintie. Este al nouălea cel mai răspândit element, alcătuind 0,6% din scoarța terestră. Toate bune și frumoase, numai că e greu să-ți închipui un cățel având capul din acest metal!

Titlul de prezentare al produsului este următorul: „Masina de tuns Camry pentru caini, pisici sau alte animale de companie cu cap din titan rezistent, lungime de tuns reglabila, 35W“.

La descriere, se insistă asupra acestei particularități anatomice deosebite: „Masina de tuns, caini, pisici sau alte animale de companie cu cap din titan rezistent, lungime de tuns reglabila, 35WMasina de tuns animale de companie CR 2821 este un model pentru persoanele care au …

Găsiți descrierea produsului AICI

animale cu cap de metal

Lasă un răspuns