În prima jumătate a anului 2020, Profi România a inaugurat 114 magazine, ceea ce situează compania în fruntea topului, comparativ cu celelalte lanțuri de supermarketuri prezente pe piața românească.

profi timisoara craiova

În ianuarie-februarie fuseseră inaugurate 33 de magazine Profi. Începând din martie, acest ritm de extindere nu a avut deloc de suferit de pe urma pandemiei de coronavirus și a stărilor de urgență, respectiv de alertă.

Dimpotrivă, și între martie și iunie, rețeaua a inaugurat, în medie, 20 de magazine în fiecare lună.

Localitățile în care s-au deschis magazine Profi în ultimele patru luni sunt următoarele: Agnita, Arad, Ariceștii Rahtivani, Bobota, Brăila, Bucovăț, București, Cisnădie, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Desa, Drobeta Turnu Severin, Florești, Gherla, Giarmata, Gura Șuții, Iași, Maia, Mamaia Sat, Mănești, Mărgineni, Moreni, Oradea, Ostroveni, Pașcani, Pietrari, Pitești, Ploiești, Plopeni, Radovanu, Reghin, Rușețu, Salva, Sâncrăieni, Sărmășag, Sascut, Săveni, Scrioastea, Sibiu, Siret, Slobozia Moară, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Trușești, Vișeu de Sus, Zărnești.

Profi este rețeaua de retail cu cea mai mare extindere din România, având peste 1 200 de magazine în mai mult de 370 de localități și peste 20 000 de angajați.

 

Investiții și în două depozite noi, la Craiova și Timișoara

Compania investește nu doar în deschiderea de magazine, ci și în depozite care să le deservească.

Astfel, Profi România a anunțat că în acest an va investi suma de 71 de milioane de euro în construcția a două depozite, la Timișoara și Craiova, cu suprafața de peste 55 000 de metri pătrați fiecare dintre ele. Ambele depozite vor fi construite de WDP, dezvoltator belgian de spații logistice și industriale.

Amănunte AICI

 

Lasă un răspuns