Așa cum a anunțat încă din luna mai, aplicația de dating Tinder introduce opțiunea „Face to Face“ prin care utilizatorii vor putea să realizeze apeluri video.

tinder video

Noua funcționalitate este integrată în platformă, astfel că nu va fi nevoie ca utilizatorii care doresc să comunice prin acest canal să facă schimb de numere de telefon.

Inițial, noua funcție va fi lansată în anumite grupuri de utilizatori din 13 țări, printre care Franța, Statele Unite ale Americii, Australia și Brazilia. Astfel, se va putea vedea cum funcționează aplicația din punct de vedere tehnic, înainte de a o face disponibilă la nivel global.

Opțiunea „Face to Face“ va putea fi accesată doar dacă ambele persoane care vor participa la apelul video își vor fi dat acordul pentru această opțiune.

Înainte de lansarea apelului, utilizatorii vor trebui să fie de acord cu respectarea unor standarde ce interzic nuditatea, violența, activitățile ilegale sau conținutul cu tentă sexuală.

După pornirea apelului, ecranul utilizatorilor va fi împărțit în două, astfel încât cei doi participanți să se poată vedea clar și, de asemenea, să se asigure că arată bine și că în transmisiunea video nu apar elemente pe care nu ar dori să le afișeze.

La încheierea apelului, utilizatorii vor avea opțiunea de a raporta persoanele cu care au discutat prin intermediul aplicației, în cazul în care acestea au avut un comportament nepotrivit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.