Tot mai mulți timișoreni s-au revoltat în ultima vreme pe rețelele sociale și nu numai, după ce în orașul de pe Bega a fost reluată practica blocării roților unor mașini în parcările supermarketurilor. Același lucru l-a făcut, în trecut, firma Îngerii Galbeni, al cărei patron avea să fie, în final, arestat.

roti blocate supermaket

Reprezentanții Primăriei Timișoara au reacționat rapid și au arătat că blocarea roţilor de către firmele care au contract cu supermarketuri constituie o practică ilegală.

Supermarketurile, somate să renunțe la această practică

Astfel, Culiță Chiș, șeful Direcției de Drumuri din Primăria Timișoara și vicepreședintele Comisiei de Circulație, a declarat: „Aducem la cunoştinţă faptul că aceste practici au fost realizate şi în trecut, de o altă societate comercială, dar au fost considerate ilegale de către instanţele judecătoreşti competente de pe raza municipiului Timişoara.

Având în vedere cele semnalate somăm public centrele comerciale/supermarket-urile care practică blocarea roţilor autovehiculelor în parcările lor, parcări care nu au acces controlat, ca în termen de 24 de ore să renunţe la aceste practici. În caz de neconformare, Comisia de Circulaţie îşi rezervă dreptul de a retrage avizele emise şi a proceda la începerea demersurilor legale pentru închiderea acceselor, precum şi de a sesiza Poliţia Română şi Parchetele competente”.

Șoferii care pățesc așa ceva sunt îndemnați să se adreseze imediat Poliției.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns