Începând de astăzi, 23 Iunie 2020, vor fi reluate zborurile către Italia și Franța de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

Compania aeriană Wizz Air va efectua zboruri către următoarele destinații: Paris Beauvais, Lyon (Franța) și Milano Bergamo, Bologna, Roma Ciampino, Bari și Veneția Treviso (Italia).

Programul de zbor către Franța va fi următorul: Paris Beauvais – 6 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică; Lyon – 2 frecvențe/ săptamână, în zilele de luni și vineri.

 

În Italia: Milano Bergamo – 5 frecvențe / săptămână, în zilele zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică; Bologna – 4 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică; Roma Ciampino – 3 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică; Bari – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de miercuri și duminică; Veneția Treviso – 2 frecvențe/ săptămână, în zilele de luni și vineri.

Biletele sunt puse deja în vânzare și pot fi rezervate pe site-ul companiei sau la agențiile de ticketing. Aeroportul roagă pasagerii să mențină legătura cu compania aeriană pentru detalii referitoare la zborul pentru care și-au achiziționat bilete de avion.

 

Lasă un răspuns