Imaginați-vă o economie fără reclame, fără marketing, fără publicitate mascată. O economie în care cumpărătorul nu poate fi influențat nici măcar 1% de ceea ce vede la televizor, pe internet, de ceea ce ascultă la radio sau citește în ziare. Un consumator care să aibă acces la informația reală și nu la cea trunchiată de un post TV aflat în relații comerciale cu nu știu care multinațională sau la cea trecută prin cenzura PR-ului.

 

 

 

O Românie în care potențialul cumpărător să își aleagă banca, benzinăria, restaurantul, hypermarketul ori magazinul online exclusiv pe baza experiențelor trăite de ceilalți consumatori.

Asta încercăm să obținem la YesComment.ro, o Românie dezbrăcată de reclamă și PR, o țară în care decidem noi, consumatorii, când, ce și cum achiziționăm și mai ales de la cine.

Tocmai de aceasta am creat o astfel de platformă în care toți românii sunt chemați să își expună părerile, să își povestească experiențele, fie ele pozitive sau negative, trăite practic în viața de zi cu zi, de plata ratei la o bancă la alimentarea cu carburant, de la achiziționarea unui automobil la semnarea unui abonament de cablu ori internet.

Și în acest fel să obținem imaginea României reale, așa cum este văzută prin ochii consumatorilor, în care marile companii primesc o notă din partea cumpărătorilor și nu din partea… bugetului de marketing și publicitate.

V-am propus câteva domenii și câteva mari companii. Puteți adăuga singuri altele. Și puteți povesti orice întâmplare.

Așadar… comentează, nație!

Lasă un răspuns