Comisariatul Județean Bihor pentru Protecția Consumatorilor s-a sesizat la scurt timp după ce elevii Colegiului Tehnic Alexandru Roman din Aleșd, județul Bihor, au sesizat că au găsit viermi într-un sandwich cumpărat de la chioșcul din incinta școlii.

sandwich viermi scoala alesd bihor

Conform declarației comisarului Giani Cătălin Bura, citat de bihon.ro, a fost aplicată o amendă, iar magazinul a fost închis temporar: „Cu celeritate a fost desfășurată o acţiune de control la chioşcul alimentar respectiv, operatorul economic fiind sancţionat contravenţional în baza art. 7, lit.c, al.2 din OG 21/1992 (r2) privind protecţia consumatorilor, prin amendă contravenţională în cuantum de 10.000 lei. Totodată s-a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor constatate“.

Sursa citată menționează că, în urma cazului de la Aleșd, Comisariatul Județean Bihor pentru Protecția Consumatorilor Bihor va demara o serie de controale la școlile din județ.

 

Sandwich cu viermi de la chioșcul școlii, în Aleșd, Bihor

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.