Patru malluri, cu o suprafață de peste 10 000 de metri pătrați fiecare, urmează să fie inaugurate sau să se extindă considerabil, până la sfârșitul acestui an.

festival centrum mall sibiu

Conform datelor oferite de zf.ro, cel mai important proiect de acest tip este Promenada din Sibiu (cu numele preconizat inițial Festival Centrum), deschis de NEPI-Rockcastle, care urmează să aibă o suprafață de 42 200 de metri pătrați.

Un alt proiect important este cel realizat de Prime Kapital la Balotești, primul de acest gen ce va deservi zona rezidențială din nordul Capitalei. Acesta urmează să aibă o suprafață de 28 000 de metri pătrați.

Tot în acest an, va avea loc extinderea mallului Electroputere Parc din Craiova, cu încă 22 100 de metri pătrați.

Al patrulea mall așteptat să se deschidă până la sfârșitul anului este Zalău Value Center, cu o suprafață de 19 000 de metri pătrați.

Sursa citată menționează declarația Cristinei Toroș, senior consultant în cadrul CB Richard Ellis România, conform căreia „în următoarele 12 luni urmează a fi finalizate peste 300 000 de metri pătrați de spaţii comerciale, din care 56% reprezintă centre comerciale, iar 44% parcuri de retail şi 16% din totalul estimat pentru următorul an este reprezentat de extinderi“.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Se construiește cel mai mare mall din Moldova – cifre impresionante – Tu faci topul companiilor din România

    […] […]

  2. S-a anunțat data oficială pentru deschiderea Shopping City Târgu Mureș – YesComment

    […] […]

  3. Nou mall la Sibiu, inaugurat în noiembrie – investiție de 100 de milioane de euro – YesComment

    […] […]