Mai multe colecții românești de genți, încălțăminte și produse de marochinărie au fost prezentate la târgul MICAM Milano, care s-a desfășurat în cadrul Săptămânii Modei din Milano, între 15 și 23 septembrie 2019.

firme romanesti saptamana modei milano

Conform adevarul.ro, ele douăsprezece firme românești prezente la marele eveniment din industria mondială de fashion sunt: Hanami Way SRL, Lyria Povestea Ta Pictata SRL, Fabrica 76 Dalvini SRL, Angela International SRL, Leather Project SRL, Hilux SRL, Fibalco SRL, Pestos SRL, Iutta Worldwide SRL, Creation Leather Art SRL, Passofino SRL şi Wild Inga SRL.

Prezenţa românescă la salonul internaţional lider în domeniul încălţămintei a fost organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în parteneriat cu Asociaţia Sfera Factor, în cadrul Programului de susţinere şi promovare a exportului cu finanţare parţială de la bugetul de stat.   Bugetul alocat participării româneşti La MICAM Milano a fost de aproximativ 865 000 RON.

Săptămâna Modei de la Milano este, alături de evenimentele similare desfășurate la Londra, New York și Paris, unul dintre evenimentele care stabilesc tendințele în modă la nivel global, în fiecare an. evenimentul a avut loc pentru prima dată în anul 1958 și se desfășoară de două ori pe an, în februarie-martie și în septembrie-octombrie.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns