Neregulile găsite duminică de Protecția Consumatorului în Piața Obor au fost atât de grave, încât s-a luat decizia ca hala veche să fie închisă, până la rezolvarea problemelor de igienă.

piata obor inchisa

Autoritatea pentru Protecția Consumatorului a mers într-un control inopinat în week-end în Piața Obor, descoperind mari nereguli la depozitarea alimentelor. Marfa congelată era păstrată în condiții total improprii, în unele zone aflându-se inclusiv excremente de șoareci, după cum informează europafm.ro.

A fost găsit pește stricat, pe care un angajat îl tăia ca să îl pună la vânzare chiar în momentul în care inspectorii au ajuns acolo. De asemenea, a fost descoperită brânză contrafăcută sau, mai bine zis, un produs care doar semăna cu brânza, fără să aibă nicio legătură cu aceasta sau cu alte lactate.

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a declarat că vinovați de această situație sunt atât proprietarii halei, care nu au creat spații propice pentru depozitarea alimentelor, cât și chiriașii. Tot el a povestit că numeroși vânzători și-au părăsit tarabele când au căzu că începe controlul, sperând ca astfel să scape de amenzi.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns