Mall-ul Vivo din Cluj-Napoca a fost amendat cu suma de 30 000 de lei, iar 20 de restaurante din zona de food-court au fost închise, după ce inspectorii de la Protecția Consumatorului au descoperit adevărate „colonii de gândaci negri și roșii“.

gandaci restaurante mall cluj

Comisarul şef adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, Mircea Radu, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax că restaurantele rămân închise până la remedierea situaţiei.

„În urma unui control s-au închis miercuri seara circa 20 de restaurante din zona food-court (…) şi s-a aplicat operatorului o amendă de 30 000 de lei după ce în zonă au fost descoperite colonii de gândaci negri şi roşii. Poate au migrat gândacii din zonele unde se fac lucrări de modernizare“, a spus Radu.

Comisarul a mai declarat că a dispus să fie făcute acţiuni de dezinfectare, iar restaurantele rămân închise până la remedierea situaţiei.

Mai jos, puteți vedea un video postat de Ziar de Cluj:

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns