Începând de vineri după-amiaza, restaurantele din mall-ul clujean Vivo sunt din nou deschise, după ce activitatea lor fusese suspendată de Protecția Consumatorilor, din cauza descoperirii unor colonii de gândaci.

gandaci mall cluj restaurante

Reprezentanții Vivo au transmis următorul comunicat, citat de monitorulcj.ro: „Managementul VIVO! Cluj-Napoca și-a declarat deschis disponibilitatea și transparența încă de la începutul acestui proces și a oferit sprijin autorităților pentru evaluarea și rezolvarea întregii situații. Încă o dată, vrem să asigurăm toate părțile implicate că am respectat și am implementat cu strictețe toate procedurile legale și contractuale impuse în acest caz. Siguranța și sănătatea clienților noștri sunt de extremă importanţă pentru noi și dorim să cerem scuze tuturor clienților noștri pentru orice neplăcere cauzat㔓.

Miercuri, comisarii de la OPC Cluj au amendat mall-ul cu suma de 30 000 de lei și au închis aproximativ 20 de restaurante, după ce au descoperit adevărate „colonii de gândaci negri și roșii“.

Mai jos, puteți vedea video cu gândacii descoperiți de Protecția Consumatorului:

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.