Miercuri dimineața, reprezentanții Protecției Consumatorului Brașov au desfășurat o acțiune de control în autogările din oraș și pe traseele autobuzelor care deservesc călătorii din județ.

autogara brasov

Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regiona pentru Protecția Consumatorilor Brașov, citat de presa locală, a declarat:

Au fost descoperite deficiențe extrem de grave care pot pune in pericol sănătatea și viața consumatorilor, cum ar fi: autobuze intr-o stare avansată de degradare cu anvelope uzate extrem, mult mai mulți călători (in special copii care vin la școală in Brașov) decât numărul de scaune existente, oprirea in locuri neamenajate si neautorizate pentru debarcarea călătorilor, truse medicale expirate unele chiar din anul 2000, lipsă stingător, lipsa informării necesare, alimentarea cu combustibil a autobuzelor necorespunzătoare cu ajutorul unei stații extrem de vechi si degradate, scaune rupte, parbriz spart, multă rugină, șoferul fuma in autobuz, vizibile scurgeri de combustibil si ulei din motoarele acestora, fum gros negru emanat in aer prin eșapament etc. Mâine sunt invitați la sediul nostru. Acțiunea a fost desfășurată de către ANPC fără sprijinul altor instituții“.

Concluziile sale au fost următoarele: „Mâine, reprezentanții operatorului sunt invitați la sediul nostru. În funcție de rezultatele anchetei, operatorul riscă suspendarea activității și există, de asemenea, posibilitatea, să fie sesizate și alte instituții“.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.