Proprietarii de automobile Mercedes Benz cu motor diesel vor primi din partea companiei germane o subvenție în valoare de 3 000 de euro. Aceasta e destinată instalării unor filtre mai performante pe vehiculele poluante.

subventie mercedes benz motorina

Acest efort al companiei Daimler e destinat să preîntâmpine probleme mai mari, care ar putea ajunge până la interzicerea circulației automobilelor Diesel în mai multe orașe. Astfel, producătorul se străduiește să transforme mașinile, pentru a diminua poluarea produsă de țevile de eșapament.

Recent, compania, Daimler a pus bazele unui site pentru procesarea cererilor de sprijin financiar, iar autoritatea de reglementare KBA are în vedere aprobarea unui kit destinat modernizării sistemelor de evacuare a gazelor de eşapament pentru diverse vehicule diesel ale Mercedes.

Mai mult, compania a oferit subvenţii clienţilor din regiunile germane unde ar putea fi introduse restricţii de circulaţie pentru vehiculele poluante. La început, producătorii auto germani au respins înlocuirea unor piese. Aceștia încurajau clienţii să cumpere maşini noi, cu motoare mai puţin poluante. Însă, ca soluţie mai ieftină, organizaţiile de protecţie a consumatorilor au presat producătorii să sprijine înlocuirea unor piese.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respectă? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns