Consumatorii din Timișoara au găsit, în luna septembrie, mai multe motive de nemulțumire decât oricând, astfel că Protecția Consumatorilor a fost invadată de reclamații.

timisoara

Conform lui Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor, cele aproape 500 de reclamații primite au avut și urmări concrete. Astfel, au fost amendate mai multe firme, de la importatori de jucării la localuri sau firme de salubritate.

„În luna septembrie discutăm despre 569 de documente încheiate deja, procese verbale, de 498 de reclamații înregistrate și amenzi de 712.500 lei. S-au aplicat măsuri complementare, respectiv 88 de opriri temporare a prestării serviciilor și opt închideri definitive a activităților sau pe perioadă determinată”, a declarat Sorin Susanu, șeful Protecției Consumatorilor Timișoara.

Cea mai recentă descoperire din județul Timiș vizează jucării care pun în pericol sănătatea copiilor: Metale grele cancerigene, descoperite în jucării din pluș comercializate în România

 

Lasă un răspuns

  1. Amendă pentru practici înșelătoare, la Farmaciile Help Net din Timișoara – YesComment

    […] Conform aceluiași Sorin Susanu, consumatorii din Timișoara au găsit, în luna septembrie, mai multe motive de nemulțumire decât oricând, astfel că Protecția Consumatorilor a fost realmente invadată de reclamații. Cele aproape 500 de reclamații primite au avut și urmări concrete. Astfel, au fost amendate mai multe firme, de la importatori de jucării la localuri sau firme de salubritate. Amănunte aici. […]