Odată cu apropierea Black Friday, comisarii de la Protecţia Consumatorilor avertizează că, în luna noiembrie, în plină perioadă a neducerilor, se vor înmulţi ofertele, însă e de așteptat ca unii comercianţi să afişeze la raft reduceri false.

black friday 2019 romania

Cea mai bună soluție pentru contracararea acestei tendințe este urmărirea prețului produselor de care sunteți interesați încă dinainte de startul campaniei. Astfel, se va putea realiza o comparație clară între prețul inițial și prețul redus, pentru a vedea dacă reducerea este sau nu reală. În cazul în care se constată probleme, puteți sesiza Protecția Consumatorilor. Sau puteță lăsa un comentariu pe site-ul YesComment..ro.

În acest an, eMAG a stabilit data de Black Friday pentru 15 noiembrie.

În schimb, alte firme u preferat să „fure startul“, dând drumul mai devreme ca niciodată campaniei de reduceri. Cel mai cunoscut exemplu în acest sens este Flanco, care a decis să își înceapă campania de reduceri încă din 25 octombrie. Aceasta va dura aproape o lună, până pe 23 noiembrie.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.