Clienții Băncii Transilvania au făcut, în primele trei luni de funcționare, peste 600 000 de retrageri contactless de la primul ATM de acest tip din România, conform unui comunicat emis de bancă.

bancomat contactless banca transilvania

Acest bancomat se află în București, la Promenada Mall, și a fost lansat la sfârșitul lunii iulie. Clienții pot să retragă bani de la bancomat folosind telefonul sau chiar cu cardul, însă fără a-l introduce în fantă. De fapt, bancomatul nici nu este prevăzut cu această fantă pentru card.

Banii sunt retrași fie cu telefonul, prin aplicațiile BT Pay și Apple Pay, folosind oricare dintre accesoriile colecției BT Pay sau cu cardurile BT contactless.

Sigurele facilități comune tuturor celorlalte ATM-uri la care clienții nu au acces aici sunt cele referitoare la activarea cardului și la personalizarea codului PIN, din motive de securitate.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Lionel Messi, reclamă pentru cea mai mare bancă românească – YesComment

    […] Primul bancomat contactless din România, un succes – Datele oferite de Banca Transilvania   […]

  2. Câți oameni, atâtea carduri – câte carduri și câte ATM-uri există în România – YesComment

    […] Primul bancomat contactless de la primul ATM de acest tip din România s-a bucurat de un real succes. Amănunte găsiți AICI  […]