12 persoane au fost transportate, miercuri, de la un hotel din Poiana Brașov la o unitate medicală din Brașov, prezentând simptome de toxiinfecție alimentară.

poiana brasov hotel toxiinfectie alimentara

Conform informațiilor oferite de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). numărul total al persoanelor care au acuzat dureri de cap şi au avut stări de vomă a fost de 14, dar doi adulți au refuzat să fie transportați la spital.

Șeful Protecției Consumatorilor Brașov, Sorin Susanu, a declarat că, în urma evenimentului, reprezentanţi ai Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) şi ai altor instituţii abilitate de control au demarat verificări la hotelul unde s-ar fi îmbolnăvit respectivele persoane.

Copiii se aflau la Poiana Braşov în cantonament, ei făcând parte dintr-un club sportiv din Timişoara. Din grupul cu care au sosit în judeţul Brașov fac parte, în total, 84 de copii din judeţele Timiş şi Arad, însoţiţi de antrenori.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. 21 de turci în spital, după masa servită la o pensiune din Brașov – YesComment

    […] Atunci a fost vorba, în principal, despre copii aflați la Poiana Braşov în cantonament, ei făcând parte dintr-un club sportiv din Timişoara. Din grupul cu care au sosit în judeţul Brașov făceau parte, în total, 84 de copii din judeţele Timiş şi Arad, însoţiţi de antrenori. Mai mute detalii aici […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.