Companiile Samsung și Huawei au înregistrat cele mai bune rezultate pe piața mondială a telefoanelor inteligente, în al treilea trimestru din 2019. În timp ce Samsung a vândut cele mai multe smartphone-uri, Huawei a înregistrat cea mai mare creștere a vânzărilor.

telefoane inteligente piata mondiala

Samsung a livrat, în perioada iulie-septembrie, 78,2 milioane de smartohone-uri, în creştere cu 8% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Compania Huawei a livrat 66,7 milioane de smartphone-uri în cel de-al treilea trimestru al lui 2019, în creştere cu 29% faţă de perioada similară din 2018. Aceasta este cea mai mare creștere înregistrată, dintre toate marile companii producătoare de smartphone-uri.

Pe poziția a treia s-a aflat Apple, care însă a livrat mai puţine unităţi în cel de-al treilea trimestru, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Compania americană a livrat 45,6 milioane de unități, în scădere cu 3%.

Pe locurile patru şi cinci s-au situat companiile chineze Xiaomi şi Oppo, cu 32,3 milioane, respectiv 29,4 milioane de unităţi livrate.

Per total, piața globală a telefoanelor inteligente a crescut, în iulie-septembrie 2019, cu 2%, acesta fiind primul avans trimestrial, după doi ani de declin.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns