În 2009, anul în care s-a închis ultimul McDonald’s din țara lui, un islandez a pus un cheeseburger și o porție de cartofi într-o vitrină și, de atunci, transmite live imagini cu acesta.

hamburger mcdonalds vechi de 10 ani

Hjortur Smarason și-a justificat acțiunea în felul următor: „Auzisem că produsele de la McDonalds nu se strică niciodată și am vrut să verific dacă e așa sau nu“.

„Produsele sunt tot aici și o duc bine. Arată chiar bine“, a spus Siggi Sigurdur, proprietarul stabilimentului care găzduiește produsele. „Doar hârtia pare ceva mai veche. E și distractiv, dar te face să te gândești și la ce consumi. N-a apărut niciun pic de mucegai, doar hârtia pare ceva mai veche“ a adăugat acesta.

El spune că oameni din toată lumea vin la locația lui pentru a vedea pe viu produsele, iar livestreamul este urmărit de circa 400 000 de oameni în fiecare zi.

Islandezul nu este prima persoană care s-a gândit să facă acest tip de experiment. Sally Davies, din New York, a cumpărat un meniu „Happy Meal“ și l-a fotografiat în fiecare zi, timp de șase luni, pentru a arăta lumii că nimic nu s-a schimbat la respectivul produs. Ea a spus că meniul nu a început să miroasă urât, n-a făcut nici mucegai, nici viermi.

Un videoclip YouTube care compară descompunerea burgerilor și cartofilor prăjiți din mai multe restaurante a strâns, de asemenea, peste 7 milioane de vizualizări. Cei de la McDonalds, în schimb, susțin că produsele nu se descompun fiindcă mediul înconjurător nu are suficientă umiditate, nu pentru că ar fi vreo problemă cu produsele în sine.

Aceasta este adresa la care puteți vedea, live, produsele McDonald’s vechi de 10 ani.

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns