Black Friday 2019 va genera – conform PayU, cel mai mare procesator de plăți online din România – vânzări totale de aproximativ 1,2 miliarde de lei, incluzând aici și cumpărăturile achitate online, și pe cele plătite cu numerar, la livrarea coletului.

black friday 2019 romania

Astfel, conform zf.ro, PeyU estimează numai pe online o creștere cu aproximativ 25% față de anul anterior, valoarea totală a tranzacțiilor de acest tip urmând să ajungă la 360 de milioane de lei.

În ceea ce privește totalul, Marius Costin, country manager la PayU România, a declarat: „Ne aşteptăm ca întreaga valoare a tranzacţiilor să crească cu 20% şi să ajungă la 1,2 miliarde de lei, incluzând atât pe cele achitate online, cât şi cumpărăturile cu numerar la livrare“.

E de așteptat ca segmentul IT&C să rămână în topul preferințelor, iar valoarea medie a coșului de cumpărături să scadă ușor.

PayU România este parte a grupului Naspers, care deţine şi eMAG.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns

  1. Black Friday 2019: când vor fi anunțate ofertele eMAG – YesComment

    […] Black Friday 2019 va genera – conform PayU, cel mai mare procesator de plăți online din România – vânzări totale de aproximativ 1,2 miliarde de lei, incluzând aici și cumpărăturile achitate online, și pe cele plătite cu numerar, la livrarea coletului. Detalii aici […]

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.