România este prim țară în care operatorul de telefonie Orange lansează servicii 5G, conform unei declarații făcute la București de Ramon Fernandez, director general adjunct şi director pentru operaţiunile din Europa al Orange. Primele orașe 5G Orange sunt Bucureşti, Cluj şi Iaşi.

orange 5g romania

România este o piaţă importantă pentru grupul cu capital francez. Investiţiile au atins până în prezent 3,5 miliarde euro, a declarat Fernandez. Iniţial, serviciile 5G ale Orange vor fi disponibile în cele trei oraşe menționate mai sus, ca parte a unei oferte comerciale dedicate care include printre altele acces nelimitat la internet. Ulterior, serviciile vor deveni disponibile la nivelul întregii țări.

Odată cu acest anunț, Orange devine al treilea jucător care oferă servicii 5G pe piaţa românească, după RCS&RDS/Digi și Vodafone.

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

Lasă un răspuns