Hervis deschide, în această săptămână, al 33-lea magazin de pe piața românească, la Zalău. Aceasta este doar prima inaugurare dintr-un final de an în forță al retailerului de echipamente sportive. Până la sfârșitul lui 2019, urmează să fie deschise alte patru magazine, la Sibiu, Buzău și la Balotești, în apropierea Capitalei.

hervis inaugurare magazine

Redăm declarația lui Cătălin George Pozdarie, directorul General al Hervis Sports România:

Planurile de expansiune Hervis continuă, până la finalul anului urmând să deschidem încă patru magazine. Ne bucurăm că am avut ocazia să deschidem un magazin în Zalău, oraş cu puternică tradiţie în practicarea sporturilor de performanţă. Intenţionăm să fim cât mai aproape de toţi cei care doresc să trăiască mai sănătos şi să facă mişcare. România este o ţară cu un ridicat nivel de sedentarism, doar sub 7% din populaţie practicând săptămânal un sport. Însă, observăm că oamenii au început să fie mai atenţi cu sănătatea lor şi să practice sport. Iar sportul cel mai simplu, care poate fi practicat de oricine, la orice vârstă, este alergarea“.

 

 

 

Ai avut probleme cu produsele cumpărate de la un magazin? Un vânzător te-a tratat cu lipsă de respect? Împărtășește-ți experiența pe YesComment.ro! Intră aici, înregistrează-te și povestește întregii țări experiența prin care ai trecut!

 

Lasă un răspuns